OVER ONS

Telefoon reparatie Enschede – GSMRepairs

De klant staat bij GSMRepairs voorop. Wij weten dat u niet graag uw toestel aan vreemden afstaat en uw geliefde toestel het liefst zo kort mogelijk kwijt bent.

GSMRepairs voert 95% van alle reparatie binnen 30 minuten uit, of het nou gaat om een nieuw beeldscherm of het vervangen van een accu. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!

U kunt bij ons terecht met al uw mobiele apparaten, of het nou gaat om een telefoon, tablet of laptop. Wij kunnen in onze werkplaats 99% van de reparaties voor u uitvoeren. Of het nou gaat om het vervangen van onderdelen of specialistische soldeer reparaties aan bijvoorbeeld het moederbord van uw apparaat.

GSMRepairs heeft een comfortabele wachtruimte waar u tijdens het wachten kunt genieten van een kopje koffie, thee of limonade. Via de in de wachtruimte geplaatste televisie kunt u live met uw reparatie meekijken en ziet u precies wat er met uw toestel gebeurd. U kunt natuurlijk ook rustig een boek of tijdschrift lezen, aan het bureau zitten werken (wifi aanwezig) of een spelletje spelen met uw kind(eren).

Het is ook mogelijk om tijdens de reparatie een van de aanliggende winkels te bezoeken.

telefoon reparatie enschede - GSMRepairs
×